Lampje versieren

​Wat is dát leuk! Een gewoon, wit lampje beplakken en versieren tot het helemaal naar je zin is. Met heel veel verschillende kleurtjes papier, of juist alles in één kleur.
En dan met allerlei versiersels je lampje nog mooier maken. Alles kan en mag!

Eerst leggen we uit hoe je het beste aan de slag kan gaan. Iedereen kan het!
​We kiezen mooie kleuren papier uit en knippen er nette stukjes van. Die stukjes plakken we dan met speciale lijm op het lampje. Daarna geven we het lampje nog een laagje lijm/lak. Dan gaat het papier mooi glimmen én is het goed beschermd.

Als het lampje helemaal beplakt is, nemen we even pauze. De lijm kan drogen en het is tijd voor de cadeautjes. Ook is er tijd om even lekker iets te eten en te drinken. (eten en drinken regelen jullie zelf)

Als de lijm helemaal droog is, gaan we weer verder. We gaan de lampjes versieren met lintjes, stickers, bloemetjes, steentjes en nog veel meer.

Dit workshopfeestje is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar.

Iedereen krijgt een eigen lampje, mét led-lampje er in. Zo kan het lampje thuis meteen gebruikt worden. ​​Het papier en de knutselmaterialen kunnen variëren. Dit hangt af van de verkrijgbaarheid.

Let op:
Zorg er voor dat er genoeg ruimte is aan de tafel voor alle kinderen om lekker te kunnen werken.

​Wil je graag een workshopfeestje vieren, maar zie je het niet zitten om dat bij je thuis te doen? Op zaterdag kunnen deze feestjes ook worden gevierd op onze gezellige locatie in Schiedam. ​Let op: dit geldt alleen voor de workshopfeestjes.
Vier je jouw feestje op onze locatie? Dan zorgen wij voor het drinken en natuurlijk iets lekkers!

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact