Kinderfeestje – memobord maken

Je oorbellen, een leuke kaart of een foto……. je kan het allemaal kwijt op dit leuke memobord!

We beginnen dit kinderfeestje met een gezellig spelletje. Daarna is het tijd voor het uitpakken van de cadeautjes. De jarige is vast benieuwd wat iedereen heeft meegebracht! We drinken wat met een lekker snoepje erbij en dan gaan we aan de slag!

We starten met het beschilderen van het bord. Alles in één kleur, gekleurde strepen, stippen of hartjes; alles is mogelijk. Er is keuze uit veel kleuren verf, dus er zit altijd wel iets tussen dat bij de meidenkamer past.

Als de verf droogt, is het tijd om even iets te drinken met een lekkere koek erbij. Sommige ouders willen graag een echte verjaardagstaart meenemen. Dit mag natuurlijk altijd. We vergeten niet om te zingen voor de jarige.

De verf is nu helemaal droog is en het versieren kan beginnen. Met linten, veren, strikjes, pareltjes en nog veel meer worden de borden zo mooi mogelijk gemaakt. Een hele leuke variatie is het eenhoorn-memobord. Welk meisje houdt nou niet van eenhoorns?!

Tot slot sluiten we het feestje af met een gezellig spelletje Bingo. En natuurlijk wint iedereen daarbij een klein prijsje.

​Meer info over de workshop jouw eigen memobord

Dit workshopfeestje is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij een feestje met 6-jarigen is het heel fijn als er een volwassene meehelpt, mocht dit nodig zijn. Een workshopfeestje duurt 2 uur.

Tijdens het verven gebruiken we schorten. Toch kan het gebeuren dat er verf op de kleding komt. Laat de kinderen daarom kleding aantrekken die vies mag worden.

De knutselmaterialen kunnen variëren. Dit hangt af van de verkrijgbaarheid.

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

Dit workshopfeestje kost €165,00 voor maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)

Extra feestgangers kosten €15,00 p.p. Het maximale aantal kinderen is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn.

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact