Onze voorwaarden

Wij vinden het heel leuk om een kinderfeestje voor jullie te organiseren! Lees vooraf wel even deze voorwaarden door.

*  Wanneer je een themafeestje of workshopfeestje boekt bij De Lieve Linde, betekent dit dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

* Persoonlijke gegevens die we van jullie ontvangen, gebruiken we alleen voor het organiseren van het verjaardagsfeestje. Deze
gegevens worden niet met derden gedeeld.

* Wij maken gebruik van Facebook en Instagram en plaatsen hier oa. foto’s van gevierde feestjes. Natuurlijk zorgen wij er altijd voor dat kinderen niet  herkenbaar op de foto’s staan. Mocht dit wel het geval zijn, dan is dit altijd met toestemming van de ouders.

* Wij zullen er alles aan doen om het afgesproken feestje door te laten gaan.  Mocht dit helaas toch niet lukken door onvoorziene omstandigheden, dan kunnen we -mochten jullie dit willen- een nieuwe datum plannen.

* Onze prijzen zijn inclusief BTW.

* Na het feestje sturen we een Tikkie. Een digitale rekening is ook mogelijk. Het verschuldigde bedrag dient dan binnen een week te zijn overgemaakt.

* Tijdens het verven gebruiken we schorten. Toch kan het gebeuren dat er verf op kleding komt. Laat de kinderen daarom kleren aandoen die vies mogen worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vlekken in de kleding.