Kinderfeestje – Dromenvanger maken

Wát een leuke dromenvanger! Die wil ieder kind wel in zijn of haar kamer toch? En wie weet…… misschien slapen ze daarna wel extra lekker!

We beginnen dit feestje met het uitpakken van de cadeautjes. De jarige is vast benieuwd wat iedereen heeft meegenomen! En natuurlijk drinken we daar iets bij met een lekker snoepje.

Dan gaan we aan de slag: We beginnen met het beschilderen van de dromenvanger. Dat kan natuurlijk met één kleur verf, maar nóg leuker wordt het als je juist heel veel verschillende kleuren gebruikt. Als ieder stukje een mooi kleurtje heeft gekregen, laten we alles goed drogen.

Na het schilderen is het tijd voor een korte pauze. De verf kan nu drogen en intussen drinken we nog wat met een lekkere koek erbij. Wil je als ouders een echte feesttaart meenemen: dat kan natuurlijk altijd.

Intussen is de verf helemaal droog en nu is het tijd om de dromenvangers nóg mooier maken. Er zijn steentjes, veren, bloemetjes, lintjes, stickertjes, glitter enz. in allerlei kleuren. Zo kan iedereen er echt zijn eigen draai aan geven.

We sluiten het feestje af met het spelen van een gezellige Bingo. En natuurlijk wint iedereen daarbij een klein prijsje!

​Meer info over de workshop dromenvanger maken

Dit workshopfeestje is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij feestjes met 6-jarigen is het heel fijn als er een volwassene mee kan helpen mocht het nodig zijn. Een workshopfeestje duurt 2 uur.

Tijdens het verven gebruiken we schorten. Natuurlijk kan het voorkomen dat er wat verf op de kleding komt. Laat de kinderen daarom kleding aantrekken die vies mag worden.

​De knutselmaterialen kunnen variëren. Dit hangt af van de verkrijgbaarheid.

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

Dit workshopfeestje kost €165,00 voor maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)

Extra feestgangers kosten €15,00 p.p. Het maximale aantal kinderen is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn.

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact