Het eenhoorn kinderfeestje

Is jouw dochter ook zo gek op eenhoorns? Dan is dit feestje een schot in de roos!

​Tijdens dit feestje krijgen de kinderen post van een echte eenhoorn, spelen we oa. een grappig spel met eenhoornpoep en natuurlijk kan een eenhoornbingo niet ontbreken. Hierbij wint ieder kind een prijsje!

We gaan ook lekker knutselen: we maken een echte eenhoornspiegel. Wat zal dat leuk staan aan de muur van de meidenkamers! We hebben heel veel glittertjes, steentjes, lintjes en nog veel meer. Zo kunnen ze echte kunstwerken van hun spiegeltje maken.

Een andere mogelijkheid is het maken van een hele leuke eenhoornspaarpot! Met foam klei wordt de spaarpot beplakt en daarna nog verder versierd met veertjes, steentjes, enz. Dat is nog eens leuk sparen!!

​Meer info over het eenhoorn kinderfeestje

De spelletjes die we tijdens dit feestje doen, kunnen variëren. ​

Omdat we de feestjes met z’n tweeën organiseren, hoeven de kinderen zich nooit te vervelen.

Tip: wil je geen themafeestje, maar wel iets met eenhoorns? ​Kijk dan eens bij het eenhoornlampje maken of de eenhoorn-snoepjespot.

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

* Themafeestjes: €165,00

Maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)  Extra feestgangers: €15,00 p.p. Het maximum aantal kinderen voor een themafeestje is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn. Een themafeestje duurt 2 uur.

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

Op dit moment vieren wij feestjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact