Het eenhoorn kinderfeestje

Is jouw dochter ook zo gek op eenhoorns? Dan is dit feestje een schot in de roos!

​Tijdens dit feestje krijgen de kinderen post van een echte eenhoorn, spelen we oa. een grappig spel met eenhoornpoep en natuurlijk kan een eenhoornbingo niet ontbreken. Hierbij wint ieder kind een prijsje!

We gaan ook lekker knutselen: we maken een echte eenhoornspiegel. Wat zal dat leuk staan aan de muur van de meidenkamers! We hebben heel veel glittertjes, steentjes, lintjes en nog veel meer. Zo kunnen ze echte kunstwerken van hun spiegeltje maken.

Een andere mogelijkheid is het maken van een hele leuke eenhoornspaarpot! Met foam klei wordt de spaarpot beplakt en daarna nog verder versierd met veertjes, steentjes, enz. Dat is nog eens leuk sparen!!

​Meer info over het eenhoorn kinderfeestje

Natuurlijk zorgen wij tijdens het feestje voor limonade en wat lekkers: We maken van een eierkoek een lekker gebakje met slagroom              en versiersels!

De spelletjes die we tijdens dit feestje doen, kunnen variëren. ​Een themafeestje duurt 2 uur.

Tip: wil je geen themafeestje, maar wel iets met eenhoorns? ​Kijk dan eens bij het eenhoornlampje maken of de eenhoorn-snoepjespot.

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje

Dit eenhoorn-themafeestje kost €175,00 voor maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)

Extra feestgangers: €15,00 p.p. Het maximum aantal kinderen voor een themafeestje is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn.

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

 

 

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact