Kinderfeestje – Eenhoornlampje maken

Is jouw dochter ook zo gek van eenhoorns? Boek dan dit leuke feestje! Van een gewoon wit lampje, maken we een echte eenhoornlamp!

We beginnen dit kinderfeestje met een gezellig spelletje en natuurlijk pakken we de cadeautjes uit. De jarige is vast benieuwd wat iedereen heeft meegenomen! We drinken daar iets bij met een lekker snoepje.

Dan gaan we aan de slag: we versieren een glinsterende hoorn, plakken de oren op het lampje én we maken de manen. Er zijn veel verschillende soorten en kleuren wol. Zo kan iedereen er echt een eigen een lampje van maken.

We laten alles goed drogen en nemen even pauze. We drinken even wat met een lekkere koek. Wil je een echte verjaardagstaart meenemen; dan kan natuurlijk altijd!

Als de manen goed vastzitten gaan we de lampjes verder versieren. Met glittertjes, bloemetjes, veren en glittertjes wordt het een echte eenhoorn!

We sluiten het feestje af met een spannende eenhoornbingo. Natuurlijk wint iedereen daarbij een klein prijsje!

​Meer info over de workshop eenhoornlampje maken

Dit workshopfeestje is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij feestjes met 6-jarigen is het heel fijn als er een volwassene mee kan helpen mocht dit nodig zijn. Een workshopfeestje duurt 2 uur.

De knutselmaterialen kunnen variëren. Dit hangt af van de verkrijgbaarheid.

Natuurlijk zorgen we voor een led lampje. Zo kan het lampje thuis meteen aan!

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

Dit workshopfeestje kost €175,00 voor maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)

Extra feestgangers kosten €15,00 p.p. Het maximale aantal kinderen is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn. 

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact