Het zeemeerminnen kinderfeestje

Diep in de zee….

Aan het begin van dit feestje krijgen de kinderen post van een zeemeermin. Ze heeft hulp nodig. Natuurlijk willen de kinderen haar helpen!

Verder maken we van een “gewoon” houten doosje een prachtig sierradenkistje. We verven de kistjes eerst met leuke kleuren verf. Alles in één kleur, of juist in allerlei verschillende kleuren. Alles mag.

Als de kistjes staan te drogen, spelen we allerlei leuke zeemeermin-spelletjes: we helpen oa. verdwaalde zeeschildpadjes, jagen de krabben weg en we komen ook nog een prikkende zee-egel tegen. Natuurlijk is er tussen de spelletjes door tijd om even wat te eten en te drinken.

De verf is na al die spelletjes helemaal droog, dus worden de kistjes verder versierd. We nemen oa. glitter, steentjes, lintjes en pareltjes mee.
Er zijn veel verschillende kleuren en materialen, zo zit er voor iedereen wel iets moois bij.Dat worden vast prachtige kistjes! (het model van de kistjes varieert; dit i.v.m. de verkrijgbaarheid)

​Meer info over het zeemeerminnen kinderfeestje

We sluiten dit gezellige feestje af met een spelletje zeemeermin-bingo. Natuurlijk spelen we door tot iedereen Bingo heeft en een klein prijsje heeft gewonnen.

De spelletjes die we tijdens dit feestje doen, kunnen variëren. Dit hangt oa. af van de weersomstandigheden en de ruimte die er beschikbaar is. ​Omdat we de feestjes met z’n tweeën organiseren, zit er veel vaart in. ​De kinderen zullen zich geen moment vervelen!

Dit feestje kan zowel op onze locatie als bij je thuis gevierd worden.

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

Themafeestjes € 150,-

Maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)  Extra feestgangers: € 10,- per kind. Het maximum aantal kinderen voor een themafeestje is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn. Een themafeestje duurt 2 uur.

Reiskosten

Buiten Vlaardingen bereken wij reiskosten van € 0,35 p.km.

Parkeerkosten

Eventuele parkeerkosten worden ook doorberekend.

Na het feestje sturen wij een Tikkie. Mocht je een rekening fijner vinden, ook dat kan.

Op dit moment vieren wij feestjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact