Het zeemeerminnen kinderfeestje

Diep in de zee….

Aan het begin van dit feestje krijgen de kinderen post van een zeemeermin. Ze heeft hulp nodig. Natuurlijk willen de kinderen haar helpen!

We maken van een “gewoon” houten doosje een prachtig sierradenkistje. We verven de kistjes eerst met leuke kleuren verf. Alles in één kleur, of juist allerlei verschillende kleuren, streepjes, stippen….  Alles mag! Let op: tijdens het verven gebruiken we schorten. Toch kan het gebeuren dat er verf op de kleding komt. Laat de kinderen daarom kleding aantrekken die vies mag worden. Als de verf droog is, versieren we het kistje met glittertjes, steentjes, lintjes, ed. Dat worden vast prachtige kistjes!(het model van de kistjes varieert; dit i.v.m. de verkrijgbaarheid)

Liever een spiegeltje beplakken met foam klei en daarna versieren met diamantjes, veren, ed? Ook dat kan!

Verder spelen we allerlei leuke zeemeermin-spelletjes: we helpen oa. verdwaalde zeeschildpadjes, jagen de krabben weg en we komen ook nog een prikkende zee-egel tegen. Natuurlijk is er tussen de spelletjes door tijd om even wat te eten en te drinken.

​Meer info over het zeemeerminnen kinderfeestje

We sluiten dit gezellige feestje af met een spelletje zeemeermin-bingo. Natuurlijk spelen we door tot iedereen Bingo heeft en een klein prijsje heeft gewonnen.

De spelletjes die we tijdens dit feestje doen, kunnen variëren. ​Omdat we de feestjes met z’n tweeën organiseren, zit er veel vaart in. ​De kinderen zullen zich geen moment vervelen!

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

* Themafeestjes: €165,00

Maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)  Extra feestgangers: €15,00 p.p. Het maximum aantal kinderen voor een themafeestje is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn. Een themafeestje duurt 2 uur.

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

Op dit moment vieren wij feestjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact