Kinderfeestje – Snoeppot maken

Houdt jouw kind ook zo van snoepjes? Dan is een mooie snoeppot maken wel een heel leuk idee!

We beginnen dit feestje met een gezellig spelletje. Daarna is het tijd om de cadeautjes uit te pakken. De jarige is vast benieuwd wat iedereen heeft meegebracht! We drinken wat met een lekker snoepje.

Dan is het tijd om te gaan knutselen! We beginnen met het beschilderen van de pot en het deksel. Er zijn verschillende kleuren verf om uit te kiezen. Alles in één kleur of juist leuke strepen en stippen: alles kan! Nadat alles een laagje verf heeft gehad, laten we het rustig drogen. 

Als de verf droogt, nemen we even pauze. We drinken wat met een lekkere koek erbij. Ook zingen we voor de jarige. Sommige ouders vinden het leuk om een echte verjaardagstaart mee te nemen. Dat is natuurlijk prima!

Als de verf helemaal droog is, gaan we de snoeppotten zo mooi mogelijk versieren.
We hebben heel veel leuke dingen om te gebruiken: lintjes, veertjes, stickertjes, bloemetjes en nog veel meer…. Er zit voor iedereen wel iets bij.

Natuurlijk gaan de snoeppotten niet leeg mee naar huis. We spelen nog een gezellige bingo en daarbij wint ieder kind lekkere snoepjes voor in hun pot. Dat wordt smullen!

Is je kind gek op eenhoorns? Dan is een snoepjespot in eenhoornthema ook héél erg leuk! Met foamklei maken we een mooie hoorn (en oren) op het deksel. En natuurlijk ontbreken de eenhoorn-ogen op de glazen pot niet!

​Meer info over de workshop snoeppot maken

Dit workshopfeestje is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij feestjes met 6-jarigen is het wel heel fijn als er een volwassenen mee kan helpen mocht dit nodig zijn. De workshopfeestjes duren 2 uur.

Tijdens het verven gebruiken we schorten. Toch kan het gebeuren dat er verf op de kleding komt. Laat de kinderen daarom kleding aantrekken die vies mag worden.​

De knutselmaterialen kunnen variëren. Dit hangt af van de verkrijgbaarheid.​

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

Dit workshopfeestje kost €175,00 voor maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)

Extra feestgangers kosten €15,00 p.p. Het maximale aantal kinderen is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn. 

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

 

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact