Kinderfeestje – Lampje versieren

​Wat is dát leuk! Een gewoon, wit lampje beplakken en versieren tot het helemaal naar je zin is. Met heel veel verschillende kleurtjes papier, of juist alles in één kleur. En dan met allerlei versiersels je lampje nog mooier maken. Alles kan en mag!

We beginnen dit feestje met wat te drinken en een snoepje erbij. Natuurlijk worden de cadeautjes uitgepakt. De jarige is vast benieuwd wat iedereen heeft meegebracht! Dan is het tijd om te gaan knutselen.

Eerst leggen we uit hoe je het beste aan de slag kan gaan. Iedereen kan het! ​We kiezen mooie kleuren papier uit en knippen er nette stukjes van. Die stukjes plakken we dan met speciale lijm op het lampje. Daarna geven we het lampje nog een laagje lijm/lak. Dan gaat het papier mooi glimmen én is het goed beschermd.

Als het lampje helemaal beplakt is, nemen we even pauze. De lijm kan drogen en het is tijd om even iets te drinken met een lekkere koek erbij. We zingen hierbij ook nog voor de jarige. Sommige ouders willen graag een verjaardagstaart meenemen. Dit mag natuurlijk altijd.

Als de lijm helemaal droog is, gaan we weer verder. We gaan de lampjes versieren met lintjes, stickers, bloemetjes, steentjes en nog veel meer tot ze helemaal naar de zin zijn.

​Meer info over deze workshop lampje versieren

Dit workshopfeestje is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. Een workshopfeestje duurt 2 uur.

Iedereen krijgt een eigen lampje, mét led-lampje er in. Zo kan het lampje thuis meteen gebruikt worden. ​​Het papier en de knutselmaterialen kunnen variëren. Dit hangt af van de verkrijgbaarheid.

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

Dit workshopfeestje kost €175,00 voor maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)

Extra feestgangers kosten €15,00 p.p. Het maximale aantal kinderen is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn. 

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

 

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact