Een themafeestje organiseren

Zelf een onvergetelijk themafeestje organiseren valt nog niet mee. Je moet leuke spelletjes verzinnen en uitvoeren, iets knutselen met de kinderen en dan ook nog origineel zijn. Tussendoor loop je te rennen met eten en drinken en aan het maken van leuke foto’s kom je niet eens toe! Gelukkig kan De Lieve Linde je hierbij helpen:

​Wij spelen leuke en uitdagende spelletjes met de kinderen en knutselen iets moois om mee naar huis te nemen. Dit allemaal rondom het thema dat jullie hebben uitgekozen. Zelf hoef je alleen nog maar voor het eten en drinken te zorgen én natuurlijk voor het maken van leuke foto’s als herinnering aan een superfeestje!

​Wij organiseren de feestjes met z’n tweeën. Er zit dus veel vaart in. Vervelen of moeten wachten is er niet bij. In overleg met jullie bespreken we de tijden, het thema en de inhoud van het feestje. Wij adviseren om een feestje te vieren met ongeveer 8 kinderen. Meer of minder mag natuurlijk ook! Het maximale aantal kinderen is 10.

Voor de aanvang van het feestje zetten wij alvast het één en ander klaar. Na het feestje ruimen we alles weer netjes op en is het net of er niets is gebeurd!

Kijk rustig naar de themafeestjes die wij aanbieden. Enkele themafeestjes kunnen ook op onze locatie worden gevierd. Dit wordt apart vermeld bij ieder thema.
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact