Kinderfeestje – Maak je eigen prikbord

Op dit leuke prikbord kan je van alles bewaren: een foto, een mooie kaart, of zelfs je oorbellen!

We beginnen dit kinderfeestje met een gezellig spelletje. Daarna is het tijd om de cadeautjes uit te pakken. De jarige is vast benieuwd wat iedereen heeft meegebracht! We drinken daar iets bij met een lekker snoepje.

Dan is het tijd om te gaan knutselen. Eerst gaan we de prikbordjes beschilderen. Allemaal dezelfde kleur, allemaal een andere kleur of heel veel kleuren op één bordje…..   alles kan!

De verf moet nu drogen en daarom is het tijd voor een pauze. We drinken even iets en zingen voor de jarige. We maken van een eierkoek een gebakje met slagroom en versiersels. Leuk én lekker!

Als de verf goed droog is, gaan we de prikbordjes mooi versieren. Eerst rijgen we er een mooi koord doorheen in een kleur die goed bij de bordjes past. Daarna beplakken we het prikbord met lintjes, steentjes, bloemetjes, enz. Ook maken we een leuke hanger en/of kwast om onderaan te hangen. 

​We sluiten dit gezellige feestje af met een spannend potje Bingo. Iedereen wint hierbij een prijsje.

​Meer info over de workshop maak je eigen prikbord

​Dit workshopfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij feestjes met 6-jarigen is het heel fijn als er een volwassene mee kan helpen mocht dit nodig zijn. Een workshopfeestje duurt 2 uur.

Tijdens het verven gebruiken wij schorten. Toch kan het gebeuren dat er verf op de kleren komt. Laat de kinderen daarom kleding aantrekken die vies mag worden.

De versiersels kunnen variëren. Dit i.v.m. de verkrijgbaarheid.

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

Dit workshopfeestje kost €175,00 voor maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)

Extra feestgangers kosten €15,00 p.p. Het maximale aantal kinderen is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn. 

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

 

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact