Het mooie meiden kinderfeestje

Dit super gezellige feestje is geschikt voor meiden vanaf 7 jaar die van knutselen houden én het leuk vinden om zichzelf op te tutten!

Tijdens dit feestje maken de meiden een mooi spiegeltje. Eerst beplakken we het met mooie kleuren foam klei.  Later mogen ze het spiegeltje nóg mooier maken met lintjes, glittertjes, steentjes, veertjes en nog veel meer. We hebben heel veel verschillende kleuren en materialen. ​Zo zit er altijd iets bij dat perfect bij de meidenkamer past. De knutselmaterialen kunnen variëren. Dit i.v.m. de verkrijgbaarheid. 

Natuurlijk worden de cadeautjes niet vergeten. We spelen daarbij een gezellig spel.

​Intussen hebben wij de tafel omgebouwd tot make-up-tafel! Met allerlei kleuren oogschaduw, rouge en parfum kunnen de meiden aan de slag. Natuurlijk kan iedereen zichzelf opmaken, maar het is ook erg leuk om elkaar te helpen!

​Meer info over het mooie meiden kinderfeestje

Als de make-up in orde is, mogen de dames zich mooi aankleden. We hebben heel veel hoeden, boa’s, sjaaltjes, handschoenen en sieraden. Ze zien er uit om in te lijsten. En dat is precies wat we gaan doen!

De meiden mogen in een schilderijlijst op de foto. Alleen, of juist misschien samen met hun allerbeste vriendin. Let op: de foto’s maken jullie zelf! Als iedereen op haar best op de foto staat, spelen we nog een speciale mooie-meiden-bingo. Natuurlijk wint iedereen een klein prijsje! 

Wil je liever gewoon lekker knutselen en alleen een mooi spiegeltje maken? Kies dan voor het gezellige workshopfeestje spiegeltje pimpen.

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

* Themafeestjes: €165,00

Maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)  Extra feestgangers: €15,00 p.p. Het maximum aantal kinderen voor een themafeestje is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn. Een themafeestje duurt 2 uur.

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

Op dit moment vieren wij feestjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact