Het LOL surprise kinderfeestje

Spaart jouw dochter ook die leuke LOL-poppetjes? Dan hebben we nu wel een héél toepasselijk feestje!!

Tijdens dit feestje spelen we allerlei gezellige spelletjes die met LOL te maken hebben. Verder mogen de meiden zich met allerlei LOL-attributen zoals brillen, diademen, enz. mooi maken. Dan is het tijd voor foto’s! (foto’s maken jullie zelf) De meiden mogen op de foto in een mooie lijst; alleen en/of met hun beste vriendin. Natuurlijk sluiten we het feestje af met een spannend spelletje LOL-bingo waarbij iedereen een prijsje wint!

Meer info over het LOL surprise kinderfeestje

We gaan ook nog lekker knutselen: we beschilderen een doosje om er een mooi sieradendoosje van te maken. Als de verf helemaal droog is, gaan we dat ook nog versieren met allerlei strikjes, pareltjes, enz. Let op: tijdens het verven gebruiken we schorten. Toch kan het gebeuren dat er verf op de kleding komt. Laat de kinderen daarom kleren aantrekken die vies mogen worden.

De spelletjes die we tijdens dit feestje doen, kunnen variëren. ​

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

* Themafeestjes: €165,00

Maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)  Extra feestgangers: €15,00 p.p. Het maximum aantal kinderen voor een themafeestje is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn. Een themafeestje duurt 2 uur.

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

Op dit moment vieren wij feestjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact