Onze locatie

Vier bij ons je kinderfeestje!

In onze gezellige locatie in Vlaardingen Centrum ben je van harte welkom om een superleuk themafeestje of workshopfeestje te komen vieren. Wij hebben de leukste spelletjes al verzonnen, de slingers hangen en een leuk knutselwerkje staat al voor jullie klaar. Wij organiseren de kinderfeestjes met z’n tweetjes, dus de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen! Natuurlijk zorgen wij voor drinken en iets lekkers. Vind je het leuk om zelf een feestelijke taart mee te nemen? Ook dat kan!

Onze kinderfeestjes duren 2 uur en worden gevierd op woensdag, vrijdag en zaterdag. Op zaterdag beginnen we de verjaardagsfeestjes om 10.30 u en/of om 14.00 u. Op woensdag en vrijdag bepalen we samen de begintijd van het kinderfeestje. Papa’s en mama’s zijn natuurlijk van harte welkom om bij het feestje te blijven. Feest gezellig mee en maak leuke foto’s! We hebben plek voor maximaal 2 volwassenen.

Wil je voor of na het kinderfeestje nog patatjes eten? De snackbar zit schuin aan de overkant. Wij kunnen voor jullie regelen dat er tafeltjes klaarstaan en jullie daar even wat kunnen eten. Lekker makkelijk!

 

kinderfeestje schiedam
kinderfeestje mooie meiden vlaardingen
kinderfeestje knutselen

Bereikbaarheid

Wij zijn te vinden in de Kuiperstraat op nr. 29. (naast de Xenos) In de buurt zijn 2 parkeergarages te vinden. Dus parkeren gaat altijd lukken. Parking Liesveld, Van Riebeeckstraat 30  of Parking Stadhuis, Dr. Sacharovplaats 3                                                                                                    Hiervandaan is het maar een paar minuten lopen om bij ons te komen.

We hopen jullie snel te kunnen verwelkomen!

 


Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact