Zeemeerminnenfeestje

Duik in de onderwaterwereld met dit leuke zeemeerminnenfeestje!

Aan het begin van dit feestje krijgen de kinderen flessenpost van een zeemeermin. Ze heeft hulp nodig. Natuurlijk willen de kids haar helpen.

Verder maken we van een “gewoon” houten doosje een echt zeemeerminnenkistje. We verven de kistjes eerst met leuke kleuren verf. Alles in één kleur, of juist in allerlei verschillende kleuren. Alles mag.

Als de kistjes staan te drogen, spelen we allerlei leuke zeemeermin-spelletjes: we helpen oa. verdwaalde zeeschildpadjes, jagen de krabben weg en we komen ook nog een prikkende zee-egel tegen. Natuurlijk is er tussen de spelletjes door tijd om even wat te eten en te drinken. (eten & drinken regelen jullie zelf)

De verf is na al die spelletjes helemaal droog, dus worden de kistjes verder versierd. We nemen oa. glitter, steentjes, lintjes en pareltjes mee.
Er zijn veel verschillende kleuren en materialen, zo zit er voor iedereen wel iets moois bij.

Dat worden vast prachtige kistjes! (het model van de kistjes varieert; dit i.v.m. de verkrijgbaarheid) We sluiten dit gezellige feestje af met een spelletje zeemeermin-bingo. Natuurlijk spelen we door tot iedereen Bingo heeft en een klein prijsje heeft gewonnen.

De spelletjes die we tijdens dit feestje doen, kunnen variëren. Dit hangt oa. af van de weersomstandigheden en de ruimte die er beschikbaar is. ​Omdat we de feestjes met z’n tweeën organiseren, zit er veel vaart in. ​Vervelen of moeten wachten is er niet bij!

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact