Het snoepjes kinderfeestje

Welk kind houdt er nou niet van snoepen? Daarom zal een feestje dat alleen maar over snoepjes en koekjes gaat, zeker in de smaak vallen!

Tijdens dit feestje spelen we oa. een koekjes-estafette, verzamelen we dansend snoepjes voor aan het Hans en Grietje-huisje en spelen we een gezellige snoepjesbingo. Natuurlijk winnen alle kinderen daarbij een lekker prijsje!

Voor dat lekkers knutselen we een leuke snoeppot. (dit is de kleine variant van de snoeppot van het workshopfeestje)  Als eerste beschilderen we het deksel met allerlei leuke kleuren verf. Tijdens het verven gebruiken we schorten. Toch kan het gebeuren dat er verf op de kleding komt. Laat de kinderen daarom kleren aantrekken die vies mogen worden. Als de verf droog is, gaan we de potten versieren met glittertjes, bloemetjes, veertjes en nog veel meer.

​Meer info over het snoepjes kinderfeestje

De spelletjes die we spelen kunnen variëren.

Omdat we de feestjes met z’n tweeën organiseren, zullen de kinderen zich niet vervelen.

Tip: houdt je kind van snoepjes, maar ook van knutselen? Dan is het workshopfeestje “snoeppot maken” misschien wel erg leuk!

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

* Themafeestjes: €165,00

Maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)  Extra feestgangers: €15,00 p.p. Het maximum aantal kinderen voor een themafeestje is 10.

Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn. Een themafeestje duurt 2 uur.

Meteen na het feestje rekenen we af via de telefoon. (QR-code) Contant betalen mag natuurlijk ook. (graag gepast)

Op dit moment vieren wij feestjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact