Marleen
7/1/2013 08:43:51 pm

Tijdens de afgelopen Sinterklaasperiode hebben de drie kleutergroepen van CBS Kethel Schiedam genoten van een poppenkastvoorstelling van de Lieve Linde, ‘Bert wil Zwarte Piet worden’. Een verhaal dichtbij de belevingswereld en heel goed te volgen voor alle kinderen.
Wat was het leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen waren tijden de voorstelling. Ze leefden erg mee met Ernie en Bert; stonden daarbij te roepen en te wijzen.
Erlinde en Lieke zijn erg enthousiast in hun werk en hebben duidelijk allebei een pedagogische achtergrond. Wanneer de kinderen tussendoor teveel geluid maakten, werd er een belletje geluid als teken dat het stil moest worden. De kinderen reageerden hier heel goed op. Prettig dat de leerkracht niet hoeft in te breken tijdens het spel, de voorstelling kon vloeiend doorgaan.
Kortom; een echte aanrader voor de onderbouw van basisscholen!

Maresa
18/4/2013 04:57:43 am

Voor het kinderfeestje van mijn zoontje Benjamin had ik De Lieve Linde geboekt; eerst werd een poppenkastvoorstelling gegeven, daarna zou een speurtocht worden gelopen door de kinderen.

Beide waren een succes! De speurtocht die Lieke en Erlinde hadden georganiseerd, sloot perfect aan op de voorstelling over Barend Boef. Het was droog weer, dus de speurtocht kon worden uitgezet in het park in de buurt. Onder begeleiding van mijn man en mij hebben twee groepjes kinderen het enorm naar hun zin gehad! En wat een leuke bewegwijzering!

Tijdens de poppenkastvoorstelling, die voorafging aan de speurtocht, zaten de kinderen werkelijk gefascineerd te kijken en leken helemaal in het verhaal op te gaan (het ene moment zaten ze met open mond te kijken, het andere moment waarschuwden ze roepend de poppen voor de boef!). Ik heb zelf ook genoten van de hele opzet, ik kan niet anders zeggen dan dat Lieke en Erlinde hier echt professioneel in zijn en dat zij de kinderen heel goed weten te boeien met hun creativiteit, hun manier van spelen en humor.

Na de speurtocht hebben de kinderen nog een heel leuke Barend Boef-bingo gespeeld in huis; het materiaal hiervoor allemaal ‘tiptop’ verzorgd door De Lieve Linde!

Een dergelijk feestje is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar! Eén van de kinderen zei na afloop zelfs: “Dit was het leukste feestje dat ik ooit heb gehad!”

Christina
13/5/2013 03:07:24 am

De poppenkast kwam op 24 april jl. naar Bergschenhoek toe voor een voorstelling voor de 5e verjaardag van onze jongste dochter. De kinderen keken hun ogen uit, vanaf het opbouwen tot en met de ‘meet-and-greet’ met de poppen (o.a. Jan Klaasen en Katrijn)! Het was een groot succes. Het verhaal van de voorstelling was helemaal voor de leeftijd van de kinderen geschikt, niet te eng en ook niet te braaf, precies goed! Top!

Esther
23/5/2013 04:15:37 am

Slingers, ballonnen, lekker drinken en eten. Ons buurtfeest kon beginnen. Eerst met de kinderen toverstokjes knutselen, die later tijdens een leuke, spannende poppenkastvoorstelling nodig waren om de heks weg te toveren. Plezier voor de kinderen ( en stiekem ook voor de ouders).

Edith
29/6/2013 06:26:27 am

Jullie poppenkastvoorstelling op CBS Het Spectrum was zeer geslaagd. Wat zag alles er mooi verzorgd uit. De kinderen van groep 1,2 en 3 hebben genoten, evenals de juffen. Het was
” ouderwets” genieten.

Irene
17/9/2013 06:41:35 pm

De poppenkastvoorstelling tijdens het verjaardagsfeestje van mijn 7-jarige dochter was geweldig leuk. Het troepje meiden zat het ene moment ademloos en doodstil te kijken om het volgende moment luidkeels Jan Klaassen of Katrijn aan te moedigen.

Het verhaal was leuk bedacht,mijn dochter werd er af en toe ook in betrokken, daar was ze best trots op.

Na de voorstelling konden de kinderen zelf nog even met een aantal poppen aan de slag, Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Selma
11/11/2013 09:39:59 pm

Woensdagmiddag gaf mijn dochter Jesse haar verjaardagsfeestje voor haar 5e verjaardag.
De lieve Linde had super leuke uitnodigingskaartjes geleverd. Ik wilde niet dat de kindjes zouden weten wat we gingen doen, dus het waren ook geheimzinnige schatkistjes, met een door de heks betoverde uitnodiging (puzzelstukje). Dat alleen gaf al een explosie aan leuke reacties van de kinderen en ook van de ouders.
Terwijl wij met de kado’tjes uitpakken bezig waren, werd in een andere kamer de poppenkast opgezet. Wat was de verassing groot. Een enorme poppenkast, zo mooi en leuk. De kinderen hebben genoten van de voorstelling, en 35 minuten ademloos het verhaal van Jan Klaasen mee beleefd. Jesse mocht en gordijntjes open- en dicht schruiven. Na afloop een leuk kado’tje van de poppenkastpoppen voor de jarige en nog even spelen met een doos vol poppenkastpoppen. Wat een geslaagd feestje. Ik raad het iedereen aan. Echt eens iets anders. Dagen erna hadden de kinderen het in de klas nog steeds over de heks en Jan Klaasen.
Bedankt Lieve Linde!

Daisy
17/6/2014 09:44:58 pm

Een geslaagd kinderfeestje, meiden.
Bedankt!

Eva
19/6/2014 10:14:24 pm

Voor het feestje van mijn zoon die 5 jaar werd, nodigden we deze dames uit om een poppenkastvoorstelling te geven.
Totaal waren er 13 kinderen, van 3 tot en met 5 jaar. Echt iedereen heeft genoten en was aandachtig aan het kijken en luisteren. Er werd duidelijk gearticuleerd, wat erg fijn was. Zo bleef de aandacht erbij.
Echt een aanrader!

Daphne
27/7/2014 05:04:17 pm

Speurtocht

Voor de verjaardag van onze zoon wilde we ‘iets buiten’ gaan doen. Eens geen indoorspeeltuin (wat overigens prima is voor een losgeslagen kudde jongetjes 😉 ), maar iets wat we nog niet eerder als feestje hebben gehad. Al snel is het idee ontstaan een speurtocht te organiseren. Zoiets kan ik zelf echter niet echt goed.
De speurtocht van De Lieve Linde bood uitkomst! Ik hoefde helemaal niets zelf te verzinnen en alleen maar op het juiste tijdstip de bende in het Holypark te brengen. Alle kinderen deden vol enthousiasme mee, en ik hoorde later van de ouders ook dat ze het heel gaaf vonden dat ze schatten moesten zoeken.
Zelf hebben we ook vol plezier zitten kijken naar hoe de groepjes hun best deden de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.
Met andere woorden: het was een supergeslaagd feestje voor onze jarige boef!

Samantha
27/7/2014 05:05:10 pm

Poppenkast

Hoe maak je iets speciaals van een kinderfeestje voor een zesjarige feestneus? Echt er op uit gaan vind ik met zulke jonge kinderen nog wat te veel van het goede. Dus liever nog iets in huiselijke kring. We hebben nog even gedacht aan de plaatselijke ‘huurclown’, maar dat is misschien toch even iets te indrukwekkend voor dit kleine grut ;-).
Dan beter iets waar je je eigen fantasie in kunt laten gaan als je dat wilt: een poppenkast!
Het was echt helemaal te gek! Mijn verwachting dat de twee drukke mannekes van het partijtje de hele boel zouden overheersen bleek ongegrond: de dames van de poppenkast wisten hier heel goed mee om te gaan. Alle kinderen deden met rode wangetjes van plezier mee met het verhaal, ze gingen er stuk voor stuk volledig in op!
De poppenkast is ook voor volwassenen een plezier om naar te kijken, het is zo mooi gemaakt allemaal!
Een aanrader!

Mariëtta
23/8/2014 07:16:18 pm

Op de Dagbehandeling (kinderpsychiatrie) in Rotterdam vond er een Circusdag plaats.
M.n. de kleutergroepen hebben met veel plezier gekeken naar het poppenkastverhaal met het toepasselijke thema over het Circus.
Het was een geslaagde voorstelling. Vooral omdat de enthousiaste spelers de kinderen betrokken bij het verhaal en het leukste was dat de poppen (met de spelers) achter de kast vandaan kwamen.
Dat maakt het verhaal nog levendiger, minder spannend voor het jonge kind en raken we als publiek meer betrokken en geboeid bij het verhaal. Het sloot goed aan bij de fantasie ontwikkeling van het jonge kind. Erg leuk!
Erlinde en Lieke zijn ervaren spelers die goed kunnen aansluiten bij de belevingswereld van het jonge kind (met een psychiatrische problematiek).

Anneke
29/10/2014 06:35:32 pm

29 oktober 2014 gaf mijn zoon Sam zijn 1e kinderfeestje. Hij had zijn vriendjes uitgenodigd met de zelfgemaakte politiekaarten van DelieveLinde. Lieke en Erlinde hebben het politie/boevenfeestje van begin tot einde georganiseerd. De ontvangst, de spelletjes (bingo, stoelendans/dynamiet doorgeven) werden afgewisseld met knutselen/kleuren/vingerafdrukken en dat alles in het thema politie/boef. Ook de poppenkastvoorstelling was een succes! De kinderen waren erg betrokken en de interactie was leuk. Door de goede organisatie kon ik de versnaperingen regelen en foto’s maken. Kortom: dit feestje is voor herhaling vatbaar!

J. Brussaard
26/4/2015 05:02:06 pm

Hoi Lieve Linde

Een superleuk feestje gehad! Genoten!
Bedankt voor de goede zorgen! !
We hebben het erg naar ons zin gehad!!

Annemarie
1/6/2015 05:25:50 am

Beste Lieve Linde,

Het was een superkinderfeestje, mede dankzij jullie ontzettend leuke poppenkast voorstelling Flip en Flap. De jongens en meisjes hebben genoten. Bedankt!

Daphne
6/7/2015 10:51:17 pm

Mijn zoontje heeft vorig jaar voor zijn verjaardagsfeestje de poppenkast show bij de Lieve Linde mogen zien. Blijkbaar is hem dat zo goed bevallen dat hij dit jaar per se wéér bij de Lieve Linde wat wilde doen. Toen ik contact opnam om een afspraak te maken, kwamen de dames met het idee om niet een poppenkast voorstelling te doen maar een workshop. Deze workshop was de dino workshop – en een enorm succes! De uitnodigingen alleen al zijn een pareltje, en nu vier maanden later zie ik nog bij een aantal kinderen de uitnodiging in de kamer staan. Kortom, niet alleen de poppenkastvoorstelling, maar ook de workshop is van harte aan te bevelen! Chapeau!

erica
13/8/2015 11:12:44 pm

Voor het partijtje van mijn zoon hebben we een speurtocht bij de Lieve Linde geboekt. Wat ontzettend leuk was dit!
We hebben heel erg veel geluk gehad met het weer, maar ik denk dat met een beetje meer bewolking de beleving net zo goed zou zijn geweest!
Er moesten allerlei leuke en spannende opdrachten worden gedaan als er weer naar een nieuw punt was gespeurd.
De boef heeft overal aanwijzingen achtergelaten die met veel geestdrift werden opgepakt.
Ieder kind was even enthousiast en deed mee met de (zoek)opdrachten.
De speurtocht was in het park in Vlaardingen Holy uitgezet. Dit mooie park leent zich daar heel goed voor. De groepjes horen elkaar misschien wel, maar als je vijf tot tien minuutjes tussen de groepjes laat zitten, zien ze elkaar niet.
Zo leuk om dit te doen!

Natascha
25/10/2015 01:13:40 pm

Ik heb voor mijn dochtertje een poppenkast voorstelling laten verzorgen door de lieve linde het was echt fantastisch, de kids zaten helemaal in het verhaal het duurde niet te lang het was helemaal perfect zo! Daarna hebben zij in het park van de holy een politie speurtocht gedaan, oh war was dit leuk al die opdrachten en aanwijzingen! Kortom het was echt een geslaagd feestje verzorgd door de lieve linde!! Echt een aanrader!!

Els
30/10/2015 03:52:38 am

Ik vond het allemaal super geregeld en heel erg leuk gedaan!
Super bedankt voor de goede zorg!!

Sera
9/2/2016 12:28:12 pm

Op 8 januari hebben wij voor onze dochter een feestje gegeven. De lieve linden heeft dit tot in de puntjes verzorgd. Ons prinsesje en haar vriendinnetjes zijn dol op prinsesjes waardoor het een soort prinsessenthema werd. We wilden graag een poppenkast, maar ook nog een paar spelletjes. De dames van de lieve linden hebben het feestje van begin tot eind in een leuk prinsessenthema gestoken. Zo hadden we een kikker met parels, (gouden) eieren lopen, verkleed als prinsesjes. Kroontjes maken, ra ra welk prinsesje ben ik. En uiteraard de poppenkast over een gemene heks. Onze dochter en haar vriendinnetjes waren erg enthousiast tijdens de poppenkast en konden niet wachten om uiteindelijk met hun toverstafjes mee te zwaaien en de toverspreuk op te zeggen. Na afloop mochten de kinderen zelfs met wat oude poppenkast poppen spelen en verzonnen al snel hun eigen verhaal. Al met al echt een superleuke kinderfeestje wat niet in een notendop te omschrijven is.
Dames van de lieve linden, heel erg bedankt voor het organiseren van dit feestje. Onze dochter en haar vriendinnetjes vonden het erg leuk! En wij ook!!!! O ja en ze maken ook hele leuke uitnodigingen!

jitske
29/3/2016 11:21:25 am

Het eerst kinderfeestje van mijn tweeling lilou en lieve die vijf jaar werden.
Wat was het een super feestje.
Wij hadden in overleg me de lieve linde gekozen voor een dierenfeestje omdat er zowel jongens als meisjes kwamen.
Van begin tot het eind was alles helemaal top geregeld, zorgvuldig, afwisselend, creatief en alle activiteiten sloten goed aan bij de leeftijd van de kids.
Als afsluiting een geweldige poppenkast voorstelling waarbij de kids tot het eind geboeid bleven.
Kort samengevat: SUPER FEESTJE!

petra
13/4/2016 01:37:24 pm

Hartelijk bedankt voor jullie leuke voorstelling vandaag.
Wat een ondeugende uiltjes haha.
Een ontzettend leuk verhaaltje in een mooie poppenkast.
Ga zo door!!!

Groetjes van Petra

Renate
6/7/2016 11:33:06 am

Woensdag 29 juni gingen wij voor het feestje van Lukas op dino-expeditie. In het park deden we tijdens de perfect uitgezette speurtocht allemaal verschillende opdrachten en spelletjes. Hiermee verdienden we dino botten. Met deze botten lukte het ons een dino skelet te bouwen. Het was een hele gezellige middag die erg goed georganiseerd was. Bedankt voor de leuke uitnodigingen, speurtocht en diploma’s. Jullie stralen zoveel enthousiasme uit!

Simone
23/7/2016 08:08:05 am

Het politiefeestje was super!!! Mijn zoontje en de andere kinderen hebben genoten! Jullie doen het echt onwijs leuk!!

Wendy
5/2/2017 07:29:48 am

Mijn zoontje vond het fantastisch!!! Hij was echt heel blij!
Nogmaals heel erg bedankt, jullie zijn geweldig!

Klaziene
6/2/2017 07:56:29 am

25 november was het dan zo ver……. Coen zijn dino-feestje. De jongens waren zo onder de indruk van de uitnodiging, dat er 1 genodigde bijna niet mee durfde te gaan……
Het draaiboek zag er top uit, het uitzetten van de speurtocht ging super. We hebben de meeste opdrachten bij mensen op het pad gedaan om er zeker van te zijn dat de spullen niet weg waren op het moment dat we ze nodig hadden.We hadden in totaal 10 opdrachten, route van 1,2 km en we waren 1,5 uur onderweg. Het staartspel en grote stappen spel waren denk ik favoriet, maar ook het doorgeef spel vonden ze echt zo leuk! Het zit allemaal goed in elkaar!

Vicky
14/2/2017 01:46:07 am

Meiden, het was een betoverend feest! Jade en de rest van de feestgangers hebben het vreselijk naar hun zin gehad! Bedankt voor het geweldige feestje!

Michelle
21/2/2017 09:01:40 am

Het was geweldig! Deze twee toppers weten hoe je de organisatie van een kinderfeestje aanpakt; geweldig georganiseerd, professioneel, heel divers ( spelletjes binnen en buiten, iets te knutselen, poppenkast en een thema dat als een rode draad door de middag loopt ) en vooral: superleuk voor de kinderen. Op deze manier genieten zelfs ouders van een kinderfeestje dat thuis gehouden wordt.

Danielle
8/3/2017 02:16:05 pm

Vandaag een fantastisch dino- feestje gehad voor onze zoon Senne, hij werd 6 jaar. 10 kinderen, naar buiten konden ze niet door de regen. Maar toch hebben ze de hele middag genoten! Goed georganiseerd, erg veelzijdig en ook nog eens leuke dames. Zeker voor herhaling vatbaar

Danielle
8/3/2017 02:19:56 pm

Fantastisch dino-feestje gehad voor mijn zoontje Senne, hij werd 6 jaar. 10 kindjes, een hoop regen. Maar toch was het strak georganiseerd, erg veelzijdig, maar vooral heel erg leuk! En de dames zijn ook erg leuk met de kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Laura
28/6/2017 02:27:32 pm

Het politiefeestje van Mathijs was een groot succes. Zowel bij hemzelf als bij zijn vriendjes. Leuke activiteiten en goede begeleiding. Er was een goed back-up plan voor het slechte weer. Het was echt een topfeestje. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

Nynke
8/7/2017 10:53:38 am

Vandaag hebben wij met het feestje can Yfke de speurtocht van Barend Boef gedaan in het Holy park. Wat een succes! Er waren 8 kinderen allemaal 5 en 6 jaar en ze hebben bijna 2 uur lang vol concentratie meegedaan. De afwisseling tussen het zoeken naar lintjes en de verschillende opdrachten was goed. Ze waren er helemaal vol van. Eenmaal terug thuis raakten ze er niet over uitgepraat. Zeker een aanrader!
Bedankt!

Noeke
4/11/2017 09:13:59 am

Wat zijn de uitnodigingen mooi! Mijn zoontje glom van trots toen ik ze liet zien. Het feest is nu al geslaagd!

Renate
4/11/2017 09:30:48 am

Wat hebben we het leuk gehad! Een onwijs leuk, gezellig feestje!

Judith
25/2/2018 08:04:25 am

Toen mijn zoontje zijn dino-uitnodigingen uitdeelde op school, ontplofte de klas!

Carolien
28/3/2018 07:51:47 am

Dierentuinfeestje vandaag voor mijn dochter Jasmijn! Wat was het geweldig leuk!!! Ze heeft genoten van alle leuke spelletjes en het knutselen! En ik had nergens omkijken naar, alleen maar mee genieten, super relaxed! Dames heel erg bedankt!!

Michelle
31/7/2018 08:01:43 am

Het was geweldig leuk en super georganiseerd! Bedankt, dames, voor alweer een geslaagd kinderfeestje!

Dana
31/7/2018 08:02:46 am

Bedankt voor het super leuke en gezellige feestje!!!
Jona vond het geweldig.

Carlota
5/10/2018 02:40:23 am

Bedankt voor jullie komst! Wij hebben van jullie voorstelling genoten en zullen jullie zeker aanbevelen! 🙂

Dennis
14/12/2018 03:16:26 am

Bedankt voor de zeer geslaagde voorstelling!

Mariska
15/2/2019 03:41:45 am

Het was een superfeestje! Heel erg bedankt!

Carlota
23/4/2019 01:31:32 am

Het was weer geweldig! Hartelijk bedankt!

Lonneke
23/4/2019 01:32:24 am

Nogmaals super bedankt. Het was echt heel erg leuk!

Marcel
23/4/2019 01:33:28 am

Wat een geweldig feestje was het. Jullie hebben echt alles uit onze handen genomen en de kinderen hebben zich prima vermaakt.

Claudia
23/4/2019 01:34:30 am

Het was geweldig! Alle kids waren wild enthousiast! Super bedankt voor de perfecte organisatie.

Noeke
28/4/2019 06:23:08 am

Het was magisch! Ons prinsesje heeft nog dagen gestraald van plezier en trots! Alle kinderen hebben genoten. Nogmaals veel dank voor de prachtige middag.

Anne
13/5/2019 07:36:35 am

We hebben met “De lieve linde” het prinsessenfeest van onze Lotte gevierd. Met recht een feestje om op terug te kijken. De meisjes waren echte prinsessen en wat hebben ze het leuk gehad. Wat hebben jullie dit leuk in elkaar gedraaid en superlief voor de kinderen. Zeker een aanrader.

Nadine
11/6/2019 08:04:21 am

Bedankt voor het leuke feestje. De kinderen raakten er niet over uitgepraat! Ze hebben enorm genoten. Een echte aanrader dus!

Winnie
11/7/2019 03:11:38 am

Nogmaals heel veel dank voor het zo fantastisch organiseren van het prinsessenfeest van Julie. Ze heeft genoten!

Eugenie
11/7/2019 03:13:50 am

Dewi vond het geweldig. Het prinsessenlichtje heeft een ere plek gekregen. Bedankt dus. Het is zeer goed bevallen!

Babet
16/9/2019 02:16:53 am

Fijn geregeld en een superfeestje!

Femke
3/10/2019 02:19:14 am

Vanaf het eerste mailcontact een meer dan fijn gevoel voor ons mannetje. Het was duidelijk, het moest een dinosaurusfeest worden. Wat was dit meer dan geslaagd, alle spelletjes en activiteiten die werden gedaan pasten bij de kleutertjes die er waren, het ging allemaal gemoedelijk en het verliep heel rustig en fijn. De dames zelf, zo lief, warm, vrolijk, open.. Geweldig om de interactie tussen hen en de kinderen te zien. Wij komen zeker weten terug!

Noeke
1/11/2019 03:17:23 pm

Het was echt fantastisch gisteren! Maurits heeft er uitgebreid over verteld aan iedereen die het maar horen wilde. Ook de handboeien zijn een hit. Heel veel dank!

Nathasja
10/2/2020 01:06:24 pm

Bedankt voor dit onwijs leuke feestje! Respect voor jullie. xx

Nancy
13/2/2020 01:08:52 am

Super bedankt voor het super gezellige feestje voor Jill. Die meiden vonden het echt super leuk!

Ilona
22/2/2020 04:27:17 am

Wat was het weer leuk!! Thijs heeft een topfeestje gehad!

Anita
16/10/2020 03:07:36 am

Lieve Lieke en Erlinde,
Nogmaals bedankt voor het leuke feestje! Ik had van tevoren geen idee wat ik moest verwachten, maar het was echt onwijs leuk! Zoveel leuke spelletjes en gewoon nog tijd te kort. De kinderen hadden echt een geweldige middag. Ze hebben lol gehad en soms zag je zelfs nog een beetje echte spanning als de heks voorbij kwam. Ik zou het echt iedereen aanraden, het heksenfeestje staat voor spanning, uitdaging, teamwork, creatief en vooral veel plezier!
Groetjes, Anita

Natascha
4/12/2020 02:45:57 am

Feline vond het echt weer geweldig! Als Lieke en Erlinde er zijn is het altijd een feest! Super top!

Giovanna en Marouschka
27/2/2021 09:18:31 am

Dinh en Logan hebben samen hun feestje gevierd. Wat hebben de kinderen intens genoten van de politiespeurtocht. De voorbereiding (de brief, pasje kleuren), het zonnige weertje, de geweldig leuke opdrachten, het was echt een heerlijke middag!

C van den Berg-Hodzelmans
12/5/2021 12:00:58 pm

De Lieve Linde kinderfeestjes zijn zeer de moeite waard. Vandaag een eenhoorn feestje gehad voor onze dochter die 7 jaar werd.
De meiden kregen eenhoorn post, maakten prachtige eenhoorn lampjes en gingen naar huis met glittersterren op hun arm. Lieke en Erlinde hadden het erg leuk georganiseerd, kwamen met veel leuke spulletjes en hebben ervoor gezorgd dat iedereen genoten
heeft. Bedankt namens de kinderen, de jarige en ons!

Manon
22/5/2021 10:56:02 am

Tess heeft een superleuke dag gehad! Het feestje was top geregeld!

Monica
3/6/2021 12:23:43 am

Voor de 2e keer de Lieve Linde gevraagd een verjaardagsfeestje te organiseren voor onze zoon. Het was wederom een succes met een hele hoop blije koppies!

Paola
14/6/2021 04:53:44 am

Lieve dames, wat een geweldig feestje hebben jullie er van gemaakt! Alles tot in de puntjes verzorgd en wat hebben ze een plezier gehad! We hebben alleen maar 9 lachende gezichtjes gezien. Heel erg bedankt ook namens alle mama’s van de jongens. Ze liggen allemaal heerlijk te slapen!

Anita
25/6/2021 01:12:15 am

Bedankt voor het super leuke feestje!

Daniëlle
13/9/2021 05:08:22 am

Heerlijk! Jullie hebben mij helemaal ont-zorgd!

Esther
9/11/2021 05:36:30 am

Nogmaals dank voor vanmiddag. Het was super geregeld en de meiden hebben een superleuke middag gehad!

Albert
8/12/2021 08:23:47 am

Super professioneel en zeer ontspannen. Geweldig programma en het voelt direct vertrouwd. Denken goed mee en hebben ons echt ontzorgd! De kids hebben een super middag gehad!

Esther
8/12/2021 08:25:56 am

Wat hebben deze lieve dames ons een hoop zorgen uit handen genomen! Heel goed georganiseerd en ze zijn perfect op elkaar ingespeeld. Van begin tot eind zat er vaart in het feestje, de meiden hebben zich geen moment verveeld. Mijn dochter heeft een super feestje gehad. Echt een aanrader!

Femke
8/12/2021 08:33:50 am

Vanaf het eerste mailcontact een meer dan fijn gevoel voor ons mannetje. Het was duidelijk, het moest een dinosaurusfeest worden. Wat was dit meer dan geslaagd, alle spelletjes en activiteiten die werden gedaan pasten bij de kleutertjes die er waren, het ging allemaal gemoedelijk en het verliep heel rustig en fijn. De dames zelf, zo lief, warm, vrolijk, open…. Geweldig om de interactie tussen hen en de kinderen te zien. Wij komen zeker weten terug!

Miranda
10/1/2022 12:35:44 pm

Het was een super speurtocht! Geweldig georganiseerd. De kinderen waren allemaal super enthousiast. Top Coronaproof verjaardagsfeestje!

Evelien
29/1/2022 02:56:00 am

Wij vonden het erg leuk! Goeie afwisseling tussen spelletjes, knutselen en make-uppen en verkleden. Een volle en gevarieerde middag. Een zeer geslaagd feestje! Bedankt voor jullie inzet en creativiteit!

Jarla
10/2/2022 06:10:16 am

Nogmaals heel erg bedankt. We vonden het super gezellig en we kregen nog zulke leuke berichten van ouders van de kinderen die er waren. Super geslaagd!

Kim
11/3/2022 07:08:48 am

Het was een enorm leuk feestje, eerst een leuke en spannende flessenpost, spelletjes, knutselen…… echt een aanrader!! Bedankt!!

Jilly
24/3/2022 01:45:44 am

Dank jullie wel voor het geslaagde politiefeestje. Daan vond het heel leuk en de andere boys ook!

René
24/3/2022 01:47:10 am

Bedankt meiden, voor een leuke en zeer geslaagde middag. Voor herhaling vatbaar!