Kinderfeestje – Zeepaardje versieren

​​Zijn deze zeepaardjes niet schattig? Tijdens dit feestje maken de kinderen allemaal zo’n leuk diertje.

We beginnen het feestje met het beschilderen van de vorm in één of meerdere kleuren. Natuurlijk hebben we veel verschillende kleuren verf om uit te kiezen. Als het zeepaardje helemaal beschilderd is, nemen we even pauze.

De verf kan nu drogen en het is tijd voor de cadeautjes. De jarige is vast benieuwd wat er in die mooie pakjes zit! Ook is het tijd om iets te drinken met iets lekkers erbij. (eten en drinken regelen jullie zelf)

Als de verf droog is, gaan we de zeepaardjes versieren. We nemen heel veel verschillende steentjes en pareltjes mee in allerlei vormen. Natuurlijk nemen we ook andere versiersels mee, zoals wiebeloogjes, veertjes en nog veel meer. Er zit altijd wel iets leuks bij!

Als alle zeepaardjes prachtig zijn versierd, spelen we nog een spelletje zeemeerminbingo ​om het feestje gezellig af te sluiten.

​Meer info over de workshop zeepaardje versieren

Dit workshopfeestje is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. De knutselmaterialen kunnen variëren. Dit hangt af van de verkrijgbaarheid.

Let op:
Zorg er voor dat er genoeg ruimte is aan de tafel voor alle kinderen om lekker te kunnen werken.​​

Wil je graag een workshopfeestje vieren, maar zie je het niet zitten om dat bij je thuis te doen? Vanaf nu kunnen deze feestjes ook worden gevierd op onze gezellige locatie in Vlaardingen. ​

Let op: dit geldt alleen voor de workshopfeestjes! ​Vier je jouw feestje op onze locatie? Dan zorgen wij voor het drinken en natuurlijk iets lekkers!

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

Kosten Workshopfeestjes € 150,-

Maximaal 8 kinderen. (incl. de jarige)  Extra feestgangers: € 12,50 per kind. 

Let op: de workshops "lampje versieren" en "eenhoornlampje maken" zijn €165,00  Extra feestgangers: €15,00 per kind

Het maximum aantal kinderen voor een workshopfeestje is 10. Wij adviseren om het feestje te vieren met maximaal 8 kinderen. Uit ervaring is gebleken dat dit de leukste feestjes zijn. Een workshopfeestje duurt 2 uur.

Reiskosten

Buiten Vlaardingen bereken wij reiskosten van € 0,35 p.km.

Parkeerkosten

Eventuele parkeerkosten worden ook doorberekend.

Na het feestje sturen wij een Tikkie. Mocht je een rekening fijner vinden, ook dat kan.

Op dit moment vieren wij feestjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact