Kinderfeestje – Zeemeerminnenspeurtocht

Octavia, de valse octopus heeft de allermooiste parelketting van Emily, een lief zeemeerminnetje, gestolen. Die wilde ze juist zo graag dragen naar het grote feest! ​ Ze heeft alle parels zelf gevonden en er toen een ketting van gemaakt. Er zijn vast wel lieve meiden te vinden die haar willen helpen om de ketting weer terug te vinden!

Lees eerst de “flessenpost” voor, zodat de kinderen weten wat er is gebeurd. Daarna kleuren (en evt. versieren) ze hun schelpen-naamkaartje. Met deze mooie schelpen om hun nek zijn ze klaar om de parelketting te gaan zoeken.​

Onderweg worden er allerlei leuke en spannende zeemeermin-spelletjes gedaan. Natuurlijk vinden ze iets lekkers en als ze heel hard hun best doen, komt de parelketting vast ook weer boven water. Hiermee hebben ze een echt zeemeerminnen-diploma verdiend!

​Meer info over het zeemeerminnen kinderfeestje

Wij hebben de leukste speurtocht door het park in Vlaardingen-Holy al uitgezocht, zetten alle spelmaterialen klaar en ruimen ook alles weer op. ​Makkelijker kan het niet!! Een superleuke speurtocht voor meisjes die goed kunnen speuren!

​Voor kinderen die al kunnen lezen, hebben we een iets uitdagendere tocht. De route is iets langer en er zijn moeilijkere opdrachten te doen. ​Hiermee is deze speurtocht geschikt voor kinderen t/m 8 jaar.

Een beetje regen is niet erg, maar als het heel erg regent is het niet echt leuk om door het park te lopen. ​Dan kunnen jullie de tocht kosteloos annuleren of we kiezen een nieuwe datum. Wil je niet annuleren of het feestje verzetten? Dan kunnen we evt. ook een zeemeermin-themafeestje bij jullie thuis komen vieren.

Wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

Prijs speurtochtfeestjes: € 125,-

De speurtochten zijn geschikt voor groepen van maximaal 10 kinderen. Een speurtocht duurt 1 tot 1 ½ uur.

Na het feestje sturen wij een Tikkie. Mocht je een rekening fijner vinden, ook dat kan.

Op dit moment vieren wij feestjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact