​Mooie meiden feest

Dit super gezellige feestje is geschikt voor meiden vanaf 7 jaar die van knutselen houden én het leuk vinden om zichzelf op te tutten!

Tijdens dit feestje maken de meiden een mooi spiegeltje. Ze mogen het versieren met lintjes, glittertjes, steentjes, veertjes en nog veel meer. We nemen heel veel verschillende kleuren en materialen mee. ​Zo zit er altijd iets bij dat perfect bij de meidenkamer past.

De knutselmaterialen kunnen variëren. Dit i.v.m. de verkrijgbaarheid.

Als de spiegeltjes af zijn is het tijd voor de cadeautjes. We spelen een gezellig spel bij het uitpakken. Daarna kunnen de meiden even lekker iets eten en drinken.
(eten en drinken regelen jullie zelf)

​Intussen hebben wij de tafel omgebouwd tot make-up-tafel!
Met allerlei kleuren oogschaduw, rouge, nagellak, lipgloss en parfum kunnen de meiden aan de slag. Natuurlijk kan iedereen zichzelf opmaken, maar het is ook erg leuk om elkaar te helpen!

Als de make-up in orde is, mogen de dames zich mooi aankleden.
We nemen heel veel hoeden, boa’s, sjaaltjes , handschoenen en sieraden mee.
Ze zien er uit om in te lijsten. En dat is precies wat we gaan doen!
De meiden mogen in een schilderijlijst op de foto. Alleen, of juist misschien samen met hun allerbeste vriendin. Let op: de foto’s maken jullie zelf!

Als iedereen op haar best op de foto staat, spelen we nog een speciale mooie-meiden-bingo. Natuurlijk wint iedereen een klein prijsje!

Let op: Tijdens dit feestje hebben we de eettafel steeds in gebruik.

Wil je liever gewoon lekker knutselen en alleen een mooi spiegeltje maken? Kies dan voor het gezellige workshopfeestje “spiegeltje pimpen”.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact