Prinsessenspeurtocht

Prinses Madeliefje gaat trouwen met de knappe prins Roderick. Dat wordt een mooi, groot feest! Maar ………….. Prinses Brandnetel is heel jaloers. Ook zij wil met de prins trouwen! Om de bruiloft tegen te houden heeft zij allerlei spulletjes van prinses Madeliefje gestolen én verstopt.

Zo kan de bruiloft niet doorgaan! Prinses Madeliefje is heel verdrietig; ze wil zó graag trouwen met haar prins. Kunnen jullie haar helpen?

Verzamel alle feestbloemen, vind het kroontje terug en speel leuke prinsessenspelletjes. Als jullie alles weer terug gevonden hebben, kan prinses Madeliefje toch nog trouwen met haar prins!

Thuis lees je eerst de inleidende brief voor. Dan mogen de kinderen hun prinsessen-pas mooi inkleuren en hun naam er op zetten. ​​Met deze pas om hun nek zijn de kinderen klaar om de spulletjes van de prinses weer terug te gaan vinden. ​Succes!

Wij hebben de leukste speurtocht door het park in Vlaardingen-Holy al uitgezocht, zetten alle spelmaterialen klaar en ruimen ook alles weer op. ​Makkelijker kan het niet!

Een beetje regen is niet erg, maar als het heel erg regent is het niet echt leuk om door het park te lopen. Dan kunnen jullie de tocht kosteloos annuleren of we kiezen een nieuwe datum.

Wil je niet annuleren of het feestje verzetten? Dan kunnen we evt. ook een prinsessen-themafeestje bij jullie thuis komen vieren.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact