​Politiespeurtocht

Barend Boef heeft ingebroken bij een deftige mevrouw. Hij heeft heel veel mooie spullen meegenomen in zijn boeven-zak. De buit heeft hij natuurlijk goed verstopt en hij denkt dat niemand die nog terug kan vinden……..

Thuis lezen jullie eerst de inleidende brief voor. Daarna mogen de kinderen hun “speurneus-kaart” mooi inkleuren en hun naam er op zetten.

​Met de “speurneuzen-kaart” om hun nek zijn ze klaar om op zoek te gaan naar de verborgen buit! ​De kinderen volgen het spoor van Barend Boef door het park.
​Onderweg doen ze allerlei leuke en spannende spelletjes en opdrachten. En…. natuurlijk vinden ze de buit weer terug!

Onderweg verzamelen ze alle gevonden spulletjes in een “echte” boeven-zak. Iets lekkers ontbreekt vanzelfsprekend niet en na afloop krijgen alle kinderen een politie-diploma om mee naar huis te nemen.

Wij hebben de leukste route door het park in Vlaardingen-Holy al uitgezocht, zetten alle spelmaterialen klaar en ruimen ook alles weer op.
​Makkelijker kan het niet! Een spannende speurtocht voor jongens en meisjes die goed kunnen speuren!

​Voor kinderen die al kunnen lezen, hebben we een iets uitdagendere tocht. De route is iets langer en er zijn moeilijkere opdrachten te doen. ​Hiermee is deze speurtocht geschikt voor kinderen t/m 8 jaar.

Een beetje regen is niet erg, maar als het heel erg regent is het niet echt leuk om door het park te lopen. ​Dan kunnen jullie de tocht kosteloos annuleren of we kiezen een nieuwe datum. Wil je niet annuleren of het feestje verzetten? Dan kunnen we evt. ook een politie-themafeestje bij jullie thuis komen vieren.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact