Kinderfeestje – Politiespeurtocht

Barend Boef heeft ingebroken bij een deftige mevrouw. Hij heeft heel veel mooie spullen meegenomen in zijn boeven-zak. De buit heeft hij natuurlijk goed verstopt en hij denkt dat niemand die nog terug kan vinden……..

Thuis lezen jullie eerst de inleidende brief voor. Daarna mogen de kinderen hun “speurneus-kaart” mooi inkleuren en hun naam er op zetten.

​Met de “speurneuzen-kaart” om hun nek zijn ze klaar om op zoek te gaan naar de verborgen buit! ​De kinderen volgen het spoor van Barend Boef door het park.
​Onderweg doen ze allerlei leuke en spannende spelletjes en opdrachten. En…. natuurlijk vinden ze de buit weer terug!

Onderweg verzamelen ze alle gevonden spulletjes in een “echte” boeven-zak. Iets lekkers ontbreekt vanzelfsprekend niet en na afloop krijgen alle kinderen een politie-diploma om mee naar huis te nemen.

​Meer info over het politiespeurtocht kinderfeestje

Wij hebben de leukste route door het park in Vlaardingen-Holy al uitgezocht, zetten alle spelmaterialen klaar en ruimen ook alles weer op.
​Makkelijker kan het niet! Een spannende speurtocht voor jongens en meisjes die goed kunnen speuren!

​Voor kinderen die al kunnen lezen, hebben we een iets uitdagendere tocht. De route is iets langer en er zijn moeilijkere opdrachten te doen. ​Hiermee is deze speurtocht geschikt voor kinderen t/m 8 jaar.

Een beetje regen is niet erg, maar als het heel erg regent is het niet echt leuk om door het park te lopen. ​Dan kunnen jullie de tocht kosteloos annuleren of we kiezen een nieuwe datum. Wil je niet annuleren of het feestje verzetten? Dan kunnen we evt. ook een politie-themafeestje bij jullie thuis komen vieren.

Voor wie en wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

Prijs speurtochtfeestjes: € 125,-

De speurtochten zijn geschikt voor groepen van maximaal 10 kinderen. Een speurtocht duurt 1 tot 1 ½ uur.

Na het feestje sturen wij een Tikkie. Mocht je een rekening fijner vinden, ook dat kan.

Op dit moment vieren wij feestjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact