Een speurtocht lopen

Je wilt een actief kinderfeestje……. Dan is een speurtocht lopen een heel goed idee. ​Lekker buiten bezig zijn en samen speuren naar de opdrachten en lintjes. Spannend!

In het park in Vlaardingen Holy zetten wij een leuke tocht voor jullie uit rondom een gekozen thema. Vooraf ontvang je een inleidende brief die je aan de kinderen voorleest. Ook ontvang je vast de diploma’s en naamkaartjes in thema die je de kinderen voor de tocht kan laten inkleuren.

Je volgt de routebeschrijving dwars door het park en onderweg worden er dingen gezocht, spelletjes gespeeld en opdrachten gedaan. Natuurlijk vinden de kinderen onderweg ook nog iets lekkers. Na het lopen van de tocht ontvangen de kinderen hun welverdiende diploma.

Een speurtocht duurt ongeveer 1 1/2 uur en is geschikt voor 6 tot maximaal 10 kinderen.
​Vinden de kinderen een spel erg leuk? Doe het gerust nog een keertje!

Wij hebben de leukste route door het park al uitgezocht, zetten alle spelmaterialen klaar en ruimen ook alles weer op. ​Makkelijker kan het niet!

Is het echt heel erg slecht weer? Dan kan je de speurtocht kosteloos verzetten of annuleren. Wil je niet annuleren of het feestje verzetten? Dan kunnen we evt. ook een themafeestje bij jullie thuis komen vieren in hetzelfde thema als de speurtocht.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact