Kinderfeestje – Dinospeurtocht

Ga mee op een spannende dino-expeditie als je durft!

Ted Skelet is een bekende dino-onderzoeker. Hij is net terug van een expeditie en heeft veel dino-botten gevonden. Deze botten wil hij in elkaar gaan zetten zodat de dino in een museum kan staan.

Als hij daarmee bezig is, blijkt dat er een paar grote botten missen! Ted is druk bezig met het schoonmaken en in elkaar zetten van de botten. Hij heeft geen tijd om opnieuw op expeditie te gaan. Daarom vraagt hij de kinderen om dat voor hem te doen.

​Meer info over het dinospeurtocht kinderfeestje

Lees eerst de brief van Ted Skelet aan de kinderen voor. Daarna kleuren de kinderen hun expeditie-kaart zo mooi mogelijk in en zetten hun naam er op.
Met deze kaart om hun nek zijn ze klaar om op expeditie te gaan!

Onderweg spelen de kinderen spannende, afwisselende spelletjes en natuurlijk vinden ze twee supergrote botten. Iets lekkers ontbreekt niet en na afloop is er voor alle kinderen nog een stoer dino-diploma.

Wij hebben de leukste route door het park in Vlaardingen-Holy al uitgezocht, zetten alle spelmaterialen klaar en ruimen ook alles weer op. ​Makkelijker kan het niet! ​

Voor wie en wat zijn de kosten van dit kinderfeestje?

Een speurtocht voor stoere jongens en meisjes. Voor kinderen die al kunnen lezen, hebben we een iets uitdagendere tocht. De route is iets langer en er zijn moeilijkere opdrachten te doen. ​Hiermee is deze speurtocht geschikt voor kinderen t/m 8 jaar.

Een beetje regen is niet erg, maar als het heel erg regent is het niet echt leuk om door het park te lopen. Dan kan de speurtocht kosteloos worden geannuleerd of we kiezen een nieuwe datum. Wil je niet annuleren of het feestje verzetten? Dan kunnen we evt. ook een dino-themafeestje bij jullie thuis komen vieren.

Prijzen speurtochtfeestjes € 125,-

De speurtochten zijn geschikt voor groepen van maximaal 10 kinderen. Een speurtocht duurt 1 tot 1 ½ uur.

Na het feestje sturen wij een Tikkie. Mocht je een rekening fijner vinden, ook dat kan.

Op dit moment vieren wij feestjes op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Meer informatie over De Lieve Linde of je feestje boeken?

Stuur ons dan gerust een berichtje

contact